About

Suffering from chronic procrastination and decidophobia. Forgetful, thus need a blog to jot down the thrills and spills in life. “Good enough" is my motto. My only goal is just to get by and muddle though the rest of life.
嚴重拖延症和選擇恐懼症患者。善忘,因此blog旨在記事。“啱啱好”是我的做人格言。我的人生目標只有一個,就是將貨就貨,凡事得過且過。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s